H-2142 Nagytarcsa, Csonka János utca 4. "K" épület  Tel./Fax: 06-1/403-5691 info@inducon.hu

A COVID-19 koronavírus világméretű elterjedése miatt a megnövekedett keresletre reagálva olasz gyártó partnerünkkel együttműködve bővítettük tevékenységünket ózon kabinok és ózongenerátorok értékesítésével, mely a mosáshoz hasonlóan a tiszta környezetet támogatja. Laborvizsgálati eredményeken kívül a nevünk is garancia a megbízhatóságra.


Az ózon használata:

Már sok évre visszanyúlik, hiszen az egyik leghatékonyabb vírusgyilkos és fertőtlenítőszer, mely vegyszermentes és emberre, állatra, valamint növényre is biztonságos. Valamennyi baktériumot, vírust, gombát, élősködőt és szagot elpusztít percek alatt, mely tiszta és teljesen fertőtlenített környezetet eredményez.


Ózontisztítás módja:

Az ózongázt a generátor vegyszermentesen a környezeti  levegőből állítja elő. Minden felületre, a helyiség minden eldugott résébe bejut, amit a vegyszerek nem tudnak megoldani, ezáltal minden négyzetméter teljesen tisztává, fertőtlenítetté és szagmentessé válik.

Felhasználási területei:

Ózonos fertőtlenítés elterjedt már gépjárművek és klímák, raktárak, egészségügyi intézmények, állami és magánrendelők, nagyvállalatok, ipari és mezőgazdasági épületek, éttermek, hotelek, zárt sportlétesítmények, wellness helyiségek és minden olyan területen, ahol fontos a kórokozó mentes tiszta és szagmentes környezet.

Berendezéseink:

Ózon spray: az ózon spray hatékony, biztonságos és környezetbarát felületkezelést kínál számos ipari higiéniai alkalmazáshoz. Több előnnyel is rendelkezik a hagyományos klór tartalmú fertőtlenítőkkel szemben.

Ózongenerátor: könnyen behelyezhető a generátor bármely zárt helyiségbe, mely 10-40 perces zárt ajtós működés után, 20 perces szellőztetéssel máris biztonságosan, vírus és szagmentesen használható.

Ózon kabin:  egy szekrényhez hasonlít, az ide helyezett tárgyakat, munkavédelmi ruhákat és eszközöket gyorsan fertőtleníti és szagmentesíti a készülék.

 
 
JSN One template designed by JoomlaShine.com